Tapasbuffet

BUFFET

  • Lime/chili marinerede store rejer med mango, rødløg og poppede vilde ris

  • Spinatblinis m røget laks, creme fraiche med ramsløg og langtidsbagte tomater med honning og timian. 

  • Grøn salat med friske grønne asparges, høvlet parmesan og ristede solsikkekerner. 

  • Stegt laks med arametang, chili, lime og ingefær.

  • Kold grillet kalvefilet med tunsauce.

  • Røgede specialiteter fra Fanøslagteren med diverse dip. 

  • Ovnstegte små kartofler med friske krydderurter og aioli. 

  • Udvalgte gourmetoste med tilbehør

    Hjemmebagt div. økobrød og knækbrød

KR 425,- pr. pers.
Børn under 10 år halv pris - u. 4 kr. 125.-

DRIKKEVARER ad lib.

  • Frokost         kr. 375,-
  • Aften             kr. 425,-

DESSERT

  • Cheesecake med lakrids og havtorn. 

  • Rabarbercrumble med marcipan og vanillecreme. 

  • Karamelslices overtrukket med mørk chokolade. 

  • Kaffe og te